Milestone  |  postia@milestone.fi  |  +358 20 773 9630 

© 2019 by Milestone.

Rohkeus- ja motivaatiovalmentaminen työelämässä

Digitalisaation myötä organisaatioiden toimintakulttuurit ovat murroksessa. Muuttuva maailma edellyttää työyhteisöiltä uuden oppimista nopeasti. Meidän pitää saada luotua uutta yhä nopeammin, mutta ihminen ei ole pääsääntöisesti muutoksissa nopea, varsinkin jos muutos tulee ulkoapäin, eikä sitä ole valittu vapaaehtoisesti.

 

Aiemmin riitti, kun asioita johdettiin. Nykyisin pitää ymmärtää johtaa ihmisiä. Kyky johtaa ihmisiä edellyttää, että ymmärrämme, mitä ihminen tarvitsee kussakin tilanteessa. Muuttuvassa maailmassa organisaatiot, jotka muotoilevat strategiaa tukevan kulttuurin, joka huomio ihmisen ihmisenä, sitouttaa, motivoi ja rohkaisee tekijänsä yhä parempiin suorituksiin

 

Loppujen lopuksi ihmiset valitsevat ja sitoutuvat kulttuuriin, jossa ymmärretään ihmisyyttä.

 

 

Lisää aiheesta YLEN aamussa.
Keskustelemassa Elina
Aaltolainen-Harjuoja
ja Ben Furman

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Totuus ja tehtävä -kirjoituksia
Please reload