top of page

INHIMILLINEN HETKI

Inhimillinen hetki on arjen tuokio,

jossa pääset tarkastelemaan itseäsi ihmisenä.

Tavoitteenamme on laittaa näihin hetkiin ”inhimilliset valot päälle”. Pyrimme myös haastamaan uskomuksia itsestämme, joita meillä kaikilla on ja jotka ovat syntyneet joskus pimeinä hetkinä, kun menetimme kontaktin siihen aitoon ihmiseen itsessämme. Aina, mutta varsinkin epävarmuuden aikoina tarvitsemme inhimillistä itsemme ja muiden ihmisten kohtaamista.

Inhimillisten hetkien avulla, johdatamme sinut, usein niin itsestään selviltä tuntuviin ihmisyyden ulottuvuuksiin ja kehotamme ja haastamme sinua katsomaan itseäsi ja maailmaa uusista näkökulmista.​

 

Lähde mukaan!

Tervetuloa mukaan rakentamaan tarinaasi yhdessä muiden kanssa tämän epävarmuuden hetkellä!

Osallistuaksesi et tarvitse salasanaa, eikä sinun tarvitse jättää muuta tietoa itsestäsi kuin sähköpostiosoite. Saat aluksi kerran viikossa kutsun palata inhimilliseen hetkeen ja myöhemmin saat ihmiskäsitykseen tai yrityskulttuureihin liittyvän uutiskirjeen. Voit milloin tahansa poistua postituslistalta.

Klikkaa alta ja jätä (työ)sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja rekisteröidy mukaan

TÄÄLTÄ

Inhimillinen hetki tarjoaa sinulle muun muassa:


Ymmärrystä omista vahvuuksista muuttuvissa tilanteissa. Taitoja kohdata ja johtaa omia tunteita epävarmoissa tilanteissa. Työkaluja tunnistaa ne asiat, joista vastuun kantaminen on tärkeää juuri nyt. Työkaluja tarkastella oman elämän merkitystekijöitä. Osaamista oman keskeneräisyyden kohtaamiseen. Ymmärrystä turvallisen yhteisön merkityksestä muuttuvissa tilanteissa. Työkaluja oman oppimisen ja luovuuden ylläpitämiseen . Työkaluja ymmärtää, mistä ihmisen kokemus omasta arvosta syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Inhimillinen hetki on sinulle täysin ilmainen digitoteutus, jonka sisällön tarjoaa Milestone ja teknisen toteutuksen Howspace.

bottom of page