top of page

MUUTOSMATKA

”Inhimillinen Muutosmatka tukee sinua työelämän murroskohdassa. Tutustu itseesi ja tee oikeita valintoja oman itsesi kannalta. Jokaisen polku on erilainen! ”

 

Inhimillinen Muutosmatka on yksilölle suunnattu kuuden viikon verkkovalmennus muutoksen hetkellä. Jos sinusta tuntuu, että oma suunta on hukassa arjen pyörityksen keskellä tai kohtaamasi muutokset ovat saaneet suunnitelmasi sekaisin on Inhimillinen Muutosmatka juuri sinua varten! Jokaisen polku on erilainen ja siksi Inhimillinen Muutosmatka ei tarjoa valmiita vastauksia vaan selkeyttä ja hallinnan tunnetta sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluun.

Teemme yhteistyötä InsideOut Therapyn kanssa Inhimillisen muutosmatkan osalta. Yhteistyön myötä tarjoamme verkkovalmennukseemmme monipuolisemman tuen terapiapalveluiden avulla. Kysy lisää!

TIME MASTERY

”Löydä tekemisen rauha kiireen keskellä. Tunnista tärkein ja aloita siitä. Saat aikaan parempia tuloksia vähemmällä tekemisellä.”

 

Time Mastery on yksilölle suunnattu neljän viikon verkkovalmennus, joka auttaa löytämään tekemisen rauhan ja hallinnan tunteen kiireisen arjen keskellä. Verkkovalmennuksen aikana osallistujan on mahdollista tarkastella omia asenteitaan ja uskomuksiaan liittyen aikaan ja ajankäyttöön sekä kokeilla uudenlaisia tapoja työskennellä. 


 

Oman työn hallinta koostuu arkisista tavoista ja siksi pienetkin muutokset ovat merkityksellisiä. Vaikka välillä tuntuukin siltä, että emme voi vaikuttaa omaan ajankäyttöömme, voimme kuitenkin vaikuttaa yllättävän moniin asioihin työssämme. Time Mastery -verkkovalmennus auttaa osallistujaa tunnistamaan asiat, joihin vaikuttamalla oma arki muuttuu tasapainoisemmaksi ja hallitummaksi.

Kiitos! Palaamme asiaan pikimmiten.

bottom of page