top of page
palaute.png
BookCover.png

Näe ihminen,
haasta ihmiskäsityksesi. Rakenna parempaa johtajuutta -kirja

Haluatko syventää johtamistaitojasi ja edistää inhimillisempää työkulttuuria?
 

Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi -kirja ravistelee vanhentuneita ihmisuskomuksia tarjoten uudenlaisen näkökulman johtamiseen. Kirja keskittyy ihmisen merkitykseen työelämässä ja johtamisessa, tarjoten samalla konkreettisia työkaluja ihmisten johtamiseen ja auttaen lukijaa tarkastelemaan omassa työyhteisössään vallitsevia ajattelumalleja.

 

Kirjassa esitellään lähes 30 työkalua inhimillisen johtamisen ja työkulttuurin kehittämiseen. Näiden harjoitusten avulla voit pohtia omaa johtamistapaasi ja kokeilla uusia ideoita yhdessä tiimisi kanssa. Olipa sitten kyse johtajuudesta, esihenkilötehtävistä tai muista työrooleista, tämä kirja tarjoaa arvokkaita oppeja ja välineitä.

 

Tilaa Näe ihminen, haasta ihmiskäsityksesi -kirja ja varmista paikkasi inhimillisemmän työkulttuurin rakentajana. Tämä kirja ei tee sinusta valmista ihmisten johtajaa, mutta se auttaa sinua kehittymään nöyremmäksi, keskeneräisemmäksi ja armollisemmaksi johtajaksi - paremmaksi versioksi itsestäsi. Ota ensimmäinen askel kohti inhimillisempää työkulttuuria ja parempaa ihmisten johtajuutta.

.​

Tilaa kirja tästä

bottom of page