top of page
palaute.png

IHMISVOIMAINEN ORGANISAATIO

Ennakkotilaa vuoden 2024 tärkein kirja: Ihmisvoimainen organisaatio 

Haluatko kehittää johtamistaitojasi ja luoda inhimillisemmän työkulttuurin? Ennakkotilaa nyt pian julkaistava uusi kirja "Ihmisvoimainen organisaatio" ja saat käytännön työkaluja ihmisten johtamiseen!

 

Elämme maailmassa, jossa ihmiseen liittyvää tietoa on enemmän kuin koskaan aiemmin. Aivotutkimus, psykologia ja käyttäytymistieteet ovat tehneet merkittäviä edistysaskeleita ihmisen ymmärtämisessä. Silti vanhentuneet ja virheelliset uskomukset ihmisistä ovat edelleen tiukasti juurtuneina organisaatioiden toimintatapoihin, ohjausmekanismeihin ja asenteisiin.

 

"Ihmisvoimainen organisaatio" haastaa nämä negatiiviset uskomukset ja tarjoaa uudenlaisen näkökulman johtamiseen. Kirja keskittyy ihmisen merkitykseen työelämässä ja johtamisessa. Se tarjoaa käytännön työkaluja ihmisten johtamiseen ja auttaa sinua tarkastelemaan omassa työyhteisössäsi vallitsevia ajattelumalleja.

 

Kirjassa on lähes 30 työkalua inhimillisen johtamisen ja työkulttuurin kehittämiseen. Harjoitusten avulla voit reflektoida omaa johtamistyyliäsi ja kokeilla ideoita yhdessä tiimisi kanssa. Olit sitten johtaja, esihenkilö tai millä tahansa tehtävällä työelämässä, tämä kirja tarjoaa sinulle arvokkaita oppeja ja työkaluja.

 

Tilaa Ihmisvoimainen organisaatio -kirja ennakkoon ja varmista paikkasi inhimillisemmän työkulttuurin rakentajana! Tämä kirja ei tee sinusta valmista ihmisten johtajaa, mutta se auttaa sinua kehittymään nöyreämmäksi, keskeneräisemmäksi ja armollisemmaksi johtajaksi - paremmaksi versioksi itsestäsi. Ota ensimmäinen askel kohti inhimillisempää työkulttuuria ja parempaa ihmisten johtajuutta.

.​

Ennakkotilaa kirja tästä

bottom of page