top of page

MILEDRIVE

 ”Kulttuuri kaataa yrityksiä, pitää ne voittoputkessa tai tekee niistä voimaisia muutokselle. Jotta yrityksen kulttuuria voisi muotoilla parempaan, tulee tietää missä ollaan juuri nyt, ja mihin halutaan yhdessä mennä.”

 

Yrityskulttuuri ei ole itsessään hyvä tai huono. Kulttuuria tulee aina tarkastella suhteessa yrityksen strategiaan: Mitä halutaan yhdessä saada aikaiseksi, miten ja mihin suuntaan halutaan yhdessä kulkea? Näistä lähtökohdista käsin voimme analysoida, millaista käyttäytymistä vahvistamalla vahvistamme organisaation kilpailukykyä. Jokaisen organisaation kulttuurissa on myös hiljainen oletus, kuin kuiskaus siitä, mitä täällä ajatellaan ihmisestä. Yrityskulttuuriin muotoutunut käsitys ihmisestä taas voi olla hyvä tai huonompi: se joko estää tai vapauttaa ihmisen koko potentiaalin toimintaan.

 

Miledrive on palvelu, joka tekee näkyväksi, miten ihmisten koko potentiaali on käytössä organisaatiossa. Miledrive huomio ihmisyyden yrityskulttuurin kehittämisessä ainutlaatuisella tavalla ja tarjoaa tiimitasoisia, konkreettisia sekä strategian toteutumista edistäviä ehdotuksia yrityksesi kulttuurin kehittämiseen.

ITSEARVIOT JA MUUT MITTAUKSET

 Everything DiSC Workplace -itsearviot
(mm. W
orkplace,  ja Work of Leaders)

 

Tiimin viisi toiminnantasoa -tiimiarvio
(The Five Behaviors of Cohesive Team)

 

Esihenkilöpulssit sekä johtamisen 360 -arvioinnit

 

Observoinnit ja muut kartoitukset

Kiitos! Palaamme asiaan pikimmiten.

bottom of page