top of page
  • Matilda Kivinen

Tukea työelämän suurimpaan muutokseen - Nextmile yhteistyöhön Helsingin seudun kauppakamarin kanssa


Eläkkeelle jääminen on yksi työelämän suurimpia murros vaiheita. Pelko ja epävarmuus lähestyvästä eläkeajasta voi vaikuttaa yli 55-vuotiaissa työntekijöissä työtehon laskuna. Kun näitä pelkoja ja epävarmuustekijöitä käsitellään etukäteen, keventää se henkistä taakkaa ja seurauksena on energian vapautuminen työn tekemiseen.


Milestonen Nextmile-palvelu auttaa organisaatioita käsittelemään näitä tilanteita paremmin, jotta jokainen työntekijä voi keskittyä mielekkääseen tekemiseen koko työuran ajan. Kun tulevaisuus ei enää pelota ja tuleva eläkeaika näyttää selkeältä, seurauksena on kasvanut hallinnan tunne, joka näkyy uutena motivaationa työssä. Ohjattu henkinen prosessi omien arvojen, työn merkityksen ja työhön jätetyn jalanjäljen äärelle auttaa tämän vaiheen tilinpäätöstä ja tuo uudenlaisen kokemuksen työn merkityksellisyydestä ja arvosta. Hyvin usein voi lopputuloksena olla molempia palveleva halu jatkaa työuraa joustavilla ratkaisuilla, kuten esimerkiksi osa-aikaisella työskentelyllä.


Nextmile ja Helsingin seudun kauppakamari käynnistivät yhteistyön työuran loppuvaiheessa olevien osaajien valmennuksessa.

Eläkkeelle siirtyminen on vastuulliselle työnantajalle mahdollisuus tukea konkaria uudessa alkavassa elämäntilanteessa. Yrityksille on myös tärkeää saada pidettyä yksilöille kertynyt osaaminen organisaatiossa.

"Valmennuksen idea on mielestämme nerokas: kyseessä ei ole päätepiste vaan siirtyminen seuraavaan vaiheeseen, nextmile. Kuultuamme valmennuksesta ja varmistuttuamme sen korkeasta laadusta, halusimme ehdottomasti lähteä tarjoamaan tätä yrityksille" Antti-Pekka Hulkko, palveluliiketoiminnan johtaja, Helsingin seudun kauppakamari

Nextmile-verkkovalmennus auttaa yrityksiä eläkkeelle siirtymisessä ja osaamisen tukemisessa. Valmennuksen päätavoitteena on valmistaa työuran loppuvaiheessa olevaa konkaria eläkkeelle siirtymiseen. Valmennus ei tarjoa valmiita vastauksia, vaan sen tarkoitus on nostaa esiin teemoja, joita pohtimalla henkilön oma suunnitelma kirkastuu. Verkkovalmennus vahvistaa myös niitä valmiuksia, joita tarvitaan tulevan elämänmuutoksen kohtaamisessa ja käsittelyssä.

Lue lisää:

Kiinnostuitko?

Antti Harjuoja antti@nextmile.fi,

puh. 050 5714011


Nextmile on työelämän konkareihin keskittynyt liiketoiminta, joka osa Milestone Coaching & Consulting Oy:tä.


Helsingin seudun kauppakamari on Pohjoismaiden suurin vapaaehtoiseen jäsenyyteen perustuva kauppakamari, jolla on yli 7 000 yritys- ja organisaatiojäsentä. Kauppakamari kehittää Helsingin seutua aktiivisella vaikuttamistyöllä yhteistyössä alueen kuntien, julkisen sektorin ja elinkeinoelämän kanssa sekä tarjoaa yrityksille koulutuksia, verkkopalveluja, ammattikirjoja ja verkostoitumista.

댓글


bottom of page